петък, 24 август 2012 г.

Големи бижута!♥

Здравейте, приятели! :-)

Как си изкарвате лятото? Надявам се, да  се забавлявате повече от мен...Обещавам на себе си, да наваксам догодина!

снимката е от интернет


Тези, които ме познават, знаят колко обичам женските нещица- рокли, бижута, токчета, какво ли не! :-) Нямам нито една посветена публикация  на шопинга!  Понякога предела ми граничи с лудостта, което не е чак толкова лошо/ ако питате приятеля ми, ще каже друго/. Най- близките ми хора  знаят, че не се съобразявам с правила. Не следвам модни тенденции и не се водя от хорското мнение. Не мога да определя какъв е стилът ми... може да ме видите с официална рокля и токчета, с маратонки и спортен екип... с грим или без... не съм от типа хора, които не излизат от вкъщи ненаконтени ;-)... и не робувам на марки.

Реших да Ви запозная с някои от големите ми любимци. Да, обичам бижута в Биг размери. Всички са купувани от Англия. Сега собственичка на старите ми, е сестра ми. За нейна радост, в куфара си нямах достатъчно място за всичко , което исках да взема. Днес ще Ви покажа обеците, а по нататък и останалите нещица.

























Поздравявам всички с тази лятна, сладурска песен!



Целувки! ♥♥♥
Ди

6 коментара:

  1. Страхотни обици имаш и аз съм фен на бижутата. Майка ми все ми казва, че имам малко повече, отколкото в магазините за бижута. :D

    ОтговорИзтриване
  2. Аз вече нямам толкова много, но наваксвам :Р :-) В ежедневието обикновено съм с малки обички. Но тези големите много си ги обичам :-) Ще се радвам да прочета и за твоите любими...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вдъхнових се от твоите бижута и може и аз скоро да напиша подобна публикация. :))

      Изтриване
  3. Имаш късмет, отиват ти. Много харесвам такива обици, а вторите са ми любимци. Прекрасно излъчване имаш, и си много красива. Обичам да чета подобни публикации.
    Аз наскоро смених облика на някои от обикновените си бижута, благодарение на лаковете ми. То не беше мацотене, игри, като малко дете съм. Хаха. Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря за милите думи, Али! Не знам дали забеляза, че тези вторите са от арабската ми принцеса :D С голямо удоволствие ще разгледам творенията ти... и аз обичам да се занимавам с направи си сам :-) Целувки!

      Изтриване
  4. Страхотни са
    аз също съм голям фен на аксесоарите и обувките

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥