четвъртък, 3 октомври 2013 г.

Sugar skull/Хелоуин Make up


С приближаването на Хелоуин, вероятно доста от Вас се замислят как да се маскират, какъв грим да сложат и т.н. С годините този празник навлезе доста в страната ни. Вече забелязваме все повече партита с такава насоченост, не само на тази дата. Дори в родния ми град  се събират млади и не толкова млади, преобразени и готови за лудо парти.

Снимка: google


Моето първо участие в подобна забава се случи преди две години. Още нямаше и месец от престоя ми в Англия.  Бях развълнувана, не само заради празника. Това беше ново начало. И преди съм се местила, но не толкова далеч. А и винаги, когато исках се мятах на колата и за час и малко си бях вкъщи.

Нарисувах си един паяк с мрежа, сложих си крила и общо взето в това се изразяваше маскировката ми.









Винаги съм искала да пробвам мексиканската Sugar Skull, толкова е популярна, а и каквото и да си нарисуваш, няма да сбъркаш. Започна да се стъмнява рано, през деня работя и вечер не се получават хубави снимки. Въпреки това, една вечер, стоейки сама у дома, просто реших да пробвам. От Глосибокса, който получавам съм натрупала едно шкафче с неща, които чакат да бъдат отворени и използвани. Така беше и с два цвята Pout paint на Sleek. Докато ги гледах, вече бях започнала да ги слагам по лицето си. Та, резултата е ето това...







 






Първоначалната ми идея беше съвсем друга. Но съм решила нея да я осъществя в клипче, съвсем скоро. И ако позволите, ще Ви предложа още някои гримове, правени от мен в миналото, които също стават за Хелoуин.
Цък, цък и цък :-)


Целувки и до скоро!
Ди

8 коментара:

  1. Аз си мислех, че е твърде рано за публикацията ми за Хелоин, а нямах търпение, благодаря ти, няма да чакам повече:) иначе много яко се е получило:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, с радост ще прочета и твоя пост ииии смятам да пробвам Рафаело бонбоните ти, много, много обичам кокос :Д И надявам се няма да се разсърдиш, откраднах си идеята за чашата с кафени зърна, купих чаша и скоро ще я майсторя :Д

      Изтриване
    2. разбира се, че няма проблем, ще се радвам да я видя като стане:)

      Изтриване
  2. Здравей номинирах те за този таг :)
    http://mymakeup2013.blogspot.it/2013/10/tag-liebster-award_10.html

    ОтговорИзтриване
  3. Знам че коментара е странен но...
    ... пише се Хелоуин. Дени, моля те, поправи го!
    П.П. Колко пигмента си сложила на очите си?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Изобщо не се бях замисляла за правописа на тази дума! Благодаря! Доста ми е странно с добавено о :)) Ползвала съм татутата на мейбълин и отгоре сенки на слийк.

      Изтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥