понеделник, 14 октомври 2013 г.

Glossybox UK- октомври 2013



Въпреки, че не съм споделяла съдържанието на кутиите през тази година, не съм спирала абонамента си. Понатрупах доста нещица. Много от тях все още неотворени.

Хубавото в тази услуга е изненадата. Тези от Вас, които получават кутия Пинкс, сигурно ме разбират. Никога не съм проверявала предварително какво има вътре. В началото пристигаше в събота. Винаги в събота. След това явно решиха, че могат да го направят по- интересно и започнах да я получавам в различни дни. Октомврийската пристигна днес. Определено много неподходящ ден. Вали като из ведро. Аз съответно съм на работа. Няма кой да приеме доставката. В такива случаи пощальонът я премята през страничната порта, към задния двор. Е сигурно сте се досетили на какво приличаше. За мое голямо учудване, беше мокро само кашончето. А розовата кутия вътре, непокътната.






Понякога кутията изглеждаше така...






друг път така...


дори така...



в тези случаи радостта ми беше дори още по- голяма. Гласът ми ставаше, все едно съм вдишала триста балона с хелий, а държанието като на индианец танцуващ за боговете. Даа, шантава работа.

 ***


Обаче след толкова много кутии идва проблема със съхранението. Доста от тях използвах миналата година за Коледа. Някои от тях направих на етажерка. Първия ми опит, обаче, го броя за полууспешен. Имам лек проблем с измъкването на отделните рафтчета.



А сега по същество...


Кутията...


 Продуктите...



 MeMeMe Cherub`s Blush- Cheek & Lip Tint
* пълен размер 12мл./ 5.50 паунда

 Шишенцето наподобява тези на лаковете за нокти. Нанасянето става с четчица. Цветът изглежда доста наситен, но когато се разнесе е доста приятно розов. Мирише ми на българска роза :-)) Е, хубаво де, може и да не е българска :-)) Малко съм скептична към такъв тип продукти. Не обичам чак толкова воднисти консистенции, но окончателно мнение в ревю, по нататък.




Katy Perry Killer Queen Fragrance
* тестер 1,5 мл., пълен размер 50мл./ 29.50 паунда

Миризмата ми допада. Няма да се превърне в любимия ми аромат, нито ще го купя в пълен размер. Но иначе не е лош.  Не очаквайте да Ви изненада със страхотна издръжливост. На моята ръка изкара само няколко часа.






Monu Illuminating Primer
* тестер 20мл, пълен размер 50мл./ 24.95 паунда

На първо четене ми допада доста. Консистенцията му е като на тоалетно мляко и със същия бял цвят, който при разнасяне изчезва. Мирише слабо, но не мога да определя на какво. При допира му с кожата ми тя стана страхотно кадифена. Факт. Без парабени. С фактор 15.Нямам търпение да го изпробвам. От Глоси дават 10% отстъпка.







 Premae Multi- Vit Smoothie Serum
* тестер 20мл., пълен размер 50мл./ 22.50 паунда

Доста хубави обещания. Пише, че успокоява зачервяванията и хидратира кожата, като в същото време я държи матирана. Може да се ползва като база или смесен с фон дьо тен. Определено съм заинтригувана. С помпичка е, което е плюс.

Gamila Secret Cleansing Bar
* тестер 30гр., пълен размер 21 паунда

Харесва ми това, че е 100% натурален. На вид докарва малко домашните сапуни на баба. Пише, че след като ги разрежат и поставят логото на бранда, ги оставят за шест месеца да узреят, а след това ги опаковат в кутии направени от рециклирана хартия. Може да се използва и от супер чувствителни кожи. Без добавени парфюми, парабени и оцветители. Отново нещо супер интересно.





Определено доста сполучлива кутия. Може да се каже, че съм заитригувана от  всички продукти в нея.




Aaa за малко да забравя :-))
сладко допълнение в кутията беше





Вас кой продукт Ви заинтригува?
Поздрави
Ди

 

3 коментара:

  1. Primer-чето доста ме заинтригува :)
    И тинта до момента, в който не каза, че розовее :D
    Напоследък съм си втълпила, че трябва да си намеря тъмночервено червило и на пръв поглед ми се стори точно такъв цвят хахаха

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна кутия- всички продукти са хубави и си заслужава да ги имаш вкъщи :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥