понеделник, 10 септември 2012 г.

YSL TOUCHE ECLAT Radiant Touch



Здравейте, пърпъли :-)
Настройвате ли се на есенна вълна вече? Отпуските свършиха, учениците започват училище... И започваме да копнеем по следващото лято :D Особено тези като мен, които не можаха да починат тази година. Ще се похваля, обаче, че  имаме резервация...и догодина... юпиии, да идва вечеее!
Иначе, миналата седмица беше толкоооова слънчево и приятно! Прекрасно време за барбекю с приятели и сладки приказки...


Подготвила съм Ви публикация, за продукт на Yves Saint Laurent. Доста популярен. Признат за номер 1 спред подобните си. Може би почти всяка жена в Англия притежава тази малка, златна писалка. Чудно защо, никаква работа не върши!



















Ще започна с това, че сенките под очите ми не са нито толкова дълбоки, нито толкова тъмни. Този коректор не само, че не ги прикрива много успешно, но и се събира в малките гънчици и стои ужасно. Като за капак, изобщо не е траен. Има леко озаряване, но евтината палитра с 15 цвята коректори, която имам, се справя по- добре. Не знам, аз ли съм дефектна, но определено не си заслужава парите. А те, никак не са малко. Предполагам, че в България е около 55-60 лв. за 2,5 мл. продукт. Но и 10 мл. да беше, като не върши работа...


С натискане на бутончето, излиза количество от продукта. Мен лично, това че е с четчица накрая, не ме притеснява. Ползвам си го само аз. Толкова шансове му дадох, уви... Ама тъпо и упорито :D  Ще си го изхабя докрай. Предполагам в експерименти. Положението замязва, когато го комбинирам с e.l.f. high definition undereye setting powder/ скоро ще направя ревю/.







Дясното око- с коректор, лявото- без

И за да видите добре, как се е събрал в бръчиците...



 P.S. На снимките единственото нещо, което съм сложила е коректора. Не са фотошопвани.


Ще се радвам да споделите Вашите впечатления от продукта. Може аз да не правя нещо като хората...


И въпреки отрицателното ревю ше Ви пожелая...

Да сте винаги усмихнати...
                                     и да преследвате мечтите си докрай!
                               Целувки!
                                            Ди

9 коментара:

  1. Вижда се съвсем леко озаряване, но нищо повече.. Лореал нямаха ли и те някаква такава писалка?

    ОтговорИзтриване
  2. Доста неприятно в предвид колко е скъп коректора. Интересно ми как някой неща са толкова харесвани и хвалени, а всъщност не са нищо особено, като този коректор. Хубавото е, че поне знаеш да не си го купуваш пак и ни направи ревю и ние да знаем какво представлява ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Жалко, че си останала разочарована, особено от толкова скъп продукт. Наистина няма голяма разлика между двете очи. Обаче сега забелязвам, че в описанието му никъде не го наричат коректор, а само хайлайтър. Може пък идеята е да се използва в комбинация с коректор? http://www.yslbeautyus.com/Touche-%C3%89clat/141YSL,default,pd.html
    Виж за събирането в бръчиците нямат никакво оправдание! Може би ако пробваш леко да го фиксираш с пудра няма да се събира толкова?

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря на всички Ви за включването. Идея си нямам Лореал имат ли... Но съм в търсене на Моя коректор... Иначе пишат, че ще хайлайтне тъмните кръгове под очите... аз ако сложа друг продукт отдолу, за да я свърши тази работа, то този тогава на практика е напълно излишен, голям резил! Иначе да, с пудрата на елф не се събира толкова, но не покрива добре и изобщо не съм впечатлена... С едно бързо докосване... дрън дрън.. че и го наричат мъст хав продукт... ма как да не!

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Аз имам страхотен проблем с тъмните кръгове под очите... Подготвям една публикация по темата, но определено коректорът на Есенс ми направи невероятно впечатление. Взех си тип червило, а не течен и съм очарована. Не просто скри тъмните кръгове, а така ми сля тена, че дори не беше нужно да слагам фон дьо тен. Тези дни ще правя снимки и ще пусна един пост, но определено си заслужава заради цената, която беше не повече от 4 лева. Друг плюс е, че е достатъчно сух, за да не лъсне цял ден и със сигурност не се събира в гънките :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Задължително ще проверя имаме ли го тук. :-)

      Изтриване
  6. Благодаря ти за ревюто. И аз съм в търсене на моя коректор и засега съм сравнително доволна от Rimmel Wake Me Up (имам два нюанса) и L'oreal True Match, като втория е по-покривен според мен. Нужни са ми за да си прикия наследствените синьо-лилави сенки под очите, съсредоточени от двете страни на носа. Хайлайтъри не ми вършат работа, по-скоро ми трябва нещо покривно и жълтеникаво на цвят. Светлите и бяло-розови нюанси ми правят сенките някак пепелни. Сложно е да се намери префектния коректор :)

    ОтговорИзтриване
  7. И аз останах доста разочарована от този продукт. При мен покриваше добре, но пък за сметка на това беше много нетраен. Коректора, който мога да ти препоръчам с 2 ръце е този на Burjois Healthy Mix :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чувам само хубави отзиви за този на Буржоа... пробвах го в магазина, но изобщо не ме впечатли... Може би трябва да го купя и пробвам във вкъщи.

      Изтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥