петък, 21 септември 2012 г.

Urban Decay NAKED


Здравейте, приятели :-)

Как сте? Аз се поизгубих малко. Нямах време за компютъра, а и имах нужда  да се откъсна от него. Отрази ми се доста добре. Имам много неща, за които да пиша... Намерих малко време за шопинг и се сдобих с някои нещица. И въпреки, че доста стари, чакат своя ред да блеснат тук, днес ще Ви покажа палитрата на Urban Decay NAKED, която е от най- новите ми попълнения.

 ...

От доста време искам палитра NAKED. Може би няма жена, запалена по грима и козметиката, която да  няма в чантичката си един от двата варианта или поне да не е сред уишлиста й. Бях излязла с ясната идея, че ще купувам. Но коя? На снимки изглеждаха доста подобни. Отидох в магазина с идеята да пробвам цветовете, но останах малко разочарована. Тестерите на повечето от тях липсваха... Попитах продавачката  " Каква е разликата, че изглеждат доста еднакви" . Тя, обаче, нищо не знаеше. Завъртя ми баналния отговор- "Само изглеждат, но не са"  и ми отвори две нови палитри да се убедя сама. Естествено, без да пипам. Цялата ситуация беше доста жалка, като се има в предвид и че магазинът се намира в центъра, по Оксфорд Стрийт. Посуетях се около палитрите няколко минути и взех първата, единствено заради основата за сенки, която върви с нея и искам да пробвам от доста време. Към втората даваха глос. Имаха отстъпка от 10% и така дадох около 32 паунда...Както сами виждате, за цената получих дванадесет цвята- някои матови, други с блясък, в много симпатична, елегантна, кафява, велурена кутия с огледало. Явно е доста добра. Имах време и да ги изпусна, както виждате им няма нищо. Към тях има и четка, и основа.


Четката е от изкуствен косъм, доста плътна. Но предвид многото други, които имам, не знам колко ще я използвам. От базата, обаче, съм доста впечатлена. Клепачите ми се омазняват толкова много, че понякога дори пейнт пот-а на Мак не може да се справи и ми се събира. Нямах този проблем с Urban Decay- ската и по всяка вероятност ще се сдобия с нова, когато тази свърши.


Направих снимки на закрито и слънце, за да придобиете по- ясна представа как изглеждат цветовете. Някои от тях почти се сливат в кожата ми, затова са толкова незабележими, иначе палитрата е страхотно пигментирана и не се рони въобще.
Надявам се да съм била полезна на тези от Вас, които се колебаят за нея. Цветовете са страхотни, качеството също... Понеже съм много "лакома", сигурно ще се сдобия и с NAKED 2... ще Ви я покажа, когато това стане...

Целувки!
Ди

8 коментара:

 1. Ох, тази палитра опрделно е в wishlist-а ми и при първа възможност ще си я взема ;Д Честито!

  ОтговорИзтриване
 2. Честито!!!! Страхотна палитра,дано скоро да я видим в действие :)!

  ОтговорИзтриване
 3. Със здраве да си я ползваш :) Ще чакаме гримове с нея.

  ОтговорИзтриване
 4. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 5. Честито и от мен ^^ Въздишам по тази палитри откакто ги има и все на заден план остават :D Ц ц ц.. Докосвала съм се до тази (благодарение на Ида), на докосване сенките са много приятни, огромна разлика между тях и другите от по-нисък клас (нормално.. всъщност) ^_^

  ОтговорИзтриване
 6. Честита палитричка ;)
  Базата им е разкошна

  ОтговорИзтриване
 7. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря Ви, момичета. Съвсем скоро ще покажа гримчета с нея :-)
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥