понеделник, 3 септември 2012 г.

Грим "Рок Звезда"


Източник


Не знам защо, но винаги, когато чуя рок, си представям черни опушени очи, кожени якета, китари и рошави коси :-) Може моята представа да е различна от Вашата, но вече придобихте някаква представа какво ще бъде предложението ми за грим на тази тема... Това се падна като следващо предизвикателство, по което да мислим във форума на бг-мама. Вдъхновението ме осени много късно вечерта, затова и снимките са на изкуствена светлина. Но трябваше да грабна идеята и да я развия :-) Надявам се да Ви хареса!



 Реших да бъде малко по- различно. Не просто черно и опушено. Добавих също няколко звездички, в тон с темата. Мисля, че се получи интересно. Надявам се да разбера какво мислите и Вие, в коментарите!





Използваните продукти са съвсем малко.Джъмбо молив Никс, в цвят милк, палитрата от 120 цвята, гел очна линия Мас, Avon- blackberry, Спирала Римел.























Усмихвайте се!
Ди




4 коментара:

  1. Отговори
    1. Благодаря, радвам се да го чуя точно от теб! Гримовете ти винаги са изпипани!

      Изтриване
  2. С тюл ли направи шарката? Изглежда много готино!Какво би предложила за устните? Убийствен грим!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет!
      Да, точно тюл използвах. За устните бих сложила нюанс на кафявото. Зависи как ще се чувства този, който ще носи грима... Но аз бих сложила дори доста тъмен цвят :-)
      Благодаря за милите думи!
      Поздрави!

      Изтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥