събота, 29 септември 2012 г.

Essie- sand tropez



Здравейте, пърпъли :-)

Есента ме порази с пълна сила, а Вас? Лаковете, които нося не са вече така искрящи и весели. Сенките също. Единствено в червила си позволявам все още любимите летни...

Реших да Ви покажа един прекрасен телесен цвят на Essie, който ме изненада доста приятно с издръжливостта си. Напоследък нося все него, като го редувам с едно Опи, което ще Ви покажа скоро, отново есенен цвят. Първо ще Ви кажа, че нещо ми скимна и си махнах гела. А моите нокти скъсих докрай. В това състояние/ на голо/, никога лак, не ми е издържал повече от два дни. Дори най- често, още на първия започват да се забелват крайчетата. Като си представите, че ръцете ми не скучаят. Редовно си мият чинии и всичко. Тази красота на Essie изтрая без поражения, цели четири дни. Можеше и още, но на петия, реших да го сменя.






                                                                    
                 Essie Sand tropez #79                                   

 Четчицата е плоска, средна по големина. Доста е удобна. Не ми се наложи да дооформям дъгата или изтривам изцапано. Покри на два слоя. Сложих го върху базата на Essie all in one. А отгоре използвах топа на Sally Hansen mega shine.











Струваше около 8 паунда. Не помня точно, защото купувах и други неща.

Весел уикенд, изпълнен с усмивки и поводи за радост!
Целувки!
Ди


5 коментара:

  1. Доста забавна беше, когато се представяше за ангажирана бизнес дама, която трябва да работи и да печели милиони. Сега се оказва, че държиш кифленски блог. Явно си оставила визията на "тежка". Приятно занимание, пърпълке!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че те забавлявам! Но кога съм се представяла... явно съм била! амаха :D И нищо не държа, държа де... ама не е блог! А може и да не съм кифла, предпочитам кроасан! И явно визията на тежка ми отива! А ти, може и да не се криеш под Анонимни псевдоними :-)
      Поздрави!

      Изтриване
  2. Ноктите ти изглеждат много добре и без гела :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Крисе. Само, че по- дълги от това без гел ми е доста трудно. А и една от причините да го слагам е, че лакът ми се задържа повече :D

      Изтриване
  3. Оо,Essie май имат страхотни нюанси.Много ми допадна този нюанс,много nude стои.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥