понеделник, 24 септември 2012 г.

CLINIQUE high impact mascara



Здравейте, приятели :-)

Преди време, към покупка на ботушки, получих free, мострена опаковка спирала- CLINIQUE high impact mascara. В черен цвят. Имах достатъчно време, за да я изпробвам и да изкажа сега, положителното си мнение за нея.



















Откакто я имам, забравих за другите спирали, които притежавам. Четчицата й ми е много удобна и точно такава, каквато харесвам. Не си падам особено по силиконовите. 



Взима количество точно, колкото Ви трябва. Съвсем леко отстранявам връхчето и не се притеснявам от слепване на миглите. Тушът й, е наистина наситено черен, като позволява наслагване. Обикновено я нося на два слоя, които са достатъчни за ежедневието. За вечерно излизане използвам и изкуствени мигли. На снимките съм плъзнала четчицата по ръката си, само веднъж,



 
Лесното й отстраняване е друго нещо, с което ме спечели. Не искам допълнителни бръчки, предизвикани от много търкане в областта на очите. Сигурна съм, че се е случвало и на Вас, след старателно почистване на лицето преди лягане, да се събудите с чернилка около очите. Тази екстра има Rimmel scandaleyes, например.




с един слой спирала
с два слоя спирала

Понякога ми се е случвало да я нося за повече от дванадесет часа. Нито веднъж, обаче, не съм видяла отронено парченце под очите си.

Цената й е около 20 паунда, като освен в черен, се предлага и в кафяв цвят. Бих си я купила, въпреки, че рядко посягам към една и съща спирала втори път. Това е продукт, с който обичам да експериментирам и изпробвам нови и нови. Може би една от малкото, които съм купувала няколко пъти, е жълтата на Мейбълин, която обаче са развалили ужасно много.

P.S. Снимките не са обработвани. Единственото, което имам по очите си е спирала. А миглите ми не са извивани преди слагането й.


Усмихвайте се!
Целувки от мен и до скоро!
Ди


3 коментара:

  1. Миглите ти са прекрасни дори без спирала!
    Подкрепям мнението ти за Rimmel-ската спирала.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Крисе. Понякога ги мажа с вазелин :D

      Изтриване
  2. Свържете се с нас за да Ви изпратим продукти за тест по Ваш избор от сайта ни. Пишете на f.filipov@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥