събота, 1 септември 2012 г.

Грим " Цветна фиеста"/ видео



Здравейте, пърпъли :-)

Днес ще Ви покажа какво сътворихме тези дни. с моя приятел. Чудя му се, как ми се връзва на акъла... Притиснат в ъгъла, обаче, къде ще ходи?! :-) Беше супер забавно! Никога не бях прикривала мъжки вежди, а и предвид факта, че неговите са гъсти и черни... беше многоо трудно. Ще видите и от снимките, не ми се получи особено. Лепилото явно не го биваше. Още със започването оставаха косъмчета по него, но Ш-ш-ш тихо, той не знае :Д  По едно време ме пита " Знаеш ли как да махнеш това нещо?" ... еми отговорът си беше " Не" , откъде да знам, като ми е първи опит, ама че глупав въпрос :-) хихи Както и да е, естествено, че казах " Знам!" и тоо, доста сигурна в себе си, явно и той ми е повярвал :-)



Махнах лепилото с разтвора ми за премахване на изкуствени мигли... и определено му се зарадвах повече в мъжки вариант! :-) Но... щом не отрече възможността за нов експеримент, значи не е минало толкова зле... А и заради гримирането си скъси брадата. Знае ли се, следващия път може да ми даде и да направя клип! Стискайте палци!

 ...

Да кажем, че по принцип изглежда така :-)





















А това е снимка минути преди да започна :-)
Май му е отчаяна физиономийката, а? Вие какво мислите? :D











Тъй като е доста по- тъмен от мен/ на снимката много не личи, но си има няколко бани по рождение/, нямаше как да използвам моя фон дьо тен и смесвах цветове от палитрата ми с коректори. Направих шарен грим, с цветове изцяло от палитрата на Sleek, която имам. Реших, като за първи път да не го мъча много и не съм слагала изкуствени мигли. Достатъчно голямо премеждие за него, беше спиралата :D Каза, че много му тежи! Бях сложила съвсем малко. Иначе всичко си има- контуриране, червило и... руса грива! Да, сложих му моята перука... стига толкова с обясненията, предлагам да Ви го покажа!





Е, ако си изкарва парите с този вид, определено ще остане гладен! Но пък, може и да се намери кой да хареса пухкавото му дупе! хихи













Блузата си е моя и просто я наложихме отгоре. Все пак си я харесвам и искам още да я нося :D


Същия грим спретнах и на себе си- да мерим сили по женски! Разликата е само в това, че при мен очертах очите.










P.S. Нито една от снимките не е фотошопвана!






Ако желаете цветовете да бъдат по- наситени, може да използвате бяла основа отдолу. Nyx jumbo молив, в цвят milk,  ще свърши страхотна работа.
 

Бъдете щастливи и се усмихвайте повече!
Поздрави!
Ди

5 коментара:

  1. хахаха много сте хубави :D сигурно е било много забавно докато си го гримирала :D

    ОтговорИзтриване
  2. С какво си очертала очите? Приятелят ти е муцка с този грим, а ти си много красива.:D Смях на макс е имало!

    ОтговорИзтриване
  3. Привет! Мерси за милите думи! Наистина беше супер забавно! Очите си очертах с молива на Avon- Blackberry, отдолу. А отгоре със гел очна линия Maybelline, в кафяво. Цветовете са много подобни.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни сте и двамата,много ми харесва червилото и много ти отива :)
    Ивана

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥