понеделник, 2 юли 2012 г.

Sleek i-Divine V1

След голямото хвалене на неоните на Flormar, аз като човек, който иска да има всичко, обмислях поръчката им от България. Но за моя, голяма радост попаднах на една много цветна палитра- Ultra mattes brights V1 palette, с която се влюбихме от пръв поглед! Днес, най- накрая се сдобих с нея! Това е първият ми продукт на марката, но определено ще загледам и другите им неща следващия път.








В палитрата има 12 цвята, всеки по 1,1g, със имената: chill, pout, sugarlite, dragon fly, pucker, bamm!, cricket, bolt, strike, floss, crete и pow! Идеалните, ярки цветове за лятото, свежи, силно пигментирани. Не мога да им се нарадвам. Смесват се лесно, наслояват се и са напълно матови.



















Тук са цветовете след като измих ръката си с вода и сапун.
Спретнах набързо един грим, с някои от цветовете, да Ви ги покажа ( отново не ми се получиха снимките), но ще им обърна по- специално внимание тези дни.

Чудих се къде да добавя този грим. Мислих да е като отделна публикация, но в крайна сметка реших да направя ъпдейт на тази, за да Ви покажа по- ясно лилавото.







Усмихвайте се!

хохо Ди


8 коментара:

  1. Направо са страхотни! Не са ти нужни флормарските - като гледам пигментацията им е сходна, а тази палитра има по-голямо разнообразие от цветове. Направи още гримове, този е чудесен!

    ОтговорИзтриване
  2. Strahotna e <3
    shte vzema i az da si ia poracham (sorry za latinicata, no imam problem s kompiutara )

    ОтговорИзтриване
  3. Палитрата се оказа доста добра и на страхотната цена от 7 паунда. А и имат голямо разнообразие, освен тази, в магазина имаше поне още 5,6 вида палитри. Нямах много време да им огледам останалите продукти, но ще го направя следващия път :-)

    ОтговорИзтриване
  4. WOW! Доста смели цветове, зобщо не си се представям с тях, но като гледам визията ти, се вдъхновявам за летни цветни щуротии :)

    Много хубав блог, радвам се, че го открих :)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря на всички за милите думи, карате ме да се усмихвам! Блогът ми е още бебе, но се радвам, че намирате по нещичко за себе си и ме четете :-) Досега не съм правила подобно нещо, всеки един коментар ми е от голяма полза. Благодаря Ви!

    ОтговорИзтриване
  6. Лилавият грим е прелестен! Много ми харесва

    ОтговорИзтриване
  7. Няма да сбъркаш и с ружовете на Sleek :) От сенките им аз също съм много доволна. Имат различни палитри, в които някои цветове се препокриват, но въпреки това смятам, че си заслужават.

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря за мнението, чувала съм все хубави неща за ружовете им и ще ги погледна в най- скоро време :-))

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥