събота, 28 юли 2012 г.

Maybelline Colour Tattoo

 Здравейте, пърпъли :-)

Нямах намерение да се сдобивам с никой, от десетте кремообразни цвята на Maybelline... Но любопитството ми се изостри, след като българските beauty блогърки, не спряха да говорят за това и да питат кога ще бъдат заредени. Поразрових се из youtube, всички ги сравняваха с paint pot-ите на Mac... но като един сравнително по- евтин вариант. Е, добрах се до тях, грабнах два цвята и нямах търпение да ги пробвам. Избрах  #20 Turquoise Forever и #40 Permanent Taupe.



Кутийката също наподобява тази на Мас. Доста здраво, стъклено бурканче с пластмасово капаче. Съдържа 4гр. продукт, който ще използвате доста дълго време. Нанасям ги с пръсти, най- удобно ми е. Гърлото е достатъчно широко. Но може да използвате и четка с изкуствен косъм. Текстурата е мека, кремообразна и се маже буквално като масло, в същото време, обаче.  пръстът Ви не потъва. #20 е прекрасен блестящ цвят, а #40 матов.





на закрито

Силно пигментирани са, но според мен, не са подходящи за самостоятелно носене и е добре да сложите подобен цвят сенки върху тях, за да изглеждат по-дбре. Използвам ги с основа отдолу, но всъщност няма съществена разлика в издръжливостта- цял ден без проблем.

на слънце
 

















Надявам се да Ви е било интересно и да съм била полезна, въпреки че този продукт все още не може да бъде намерен в България. Дано скоро това да се промени. А аз съм си харесала още няколко цвята, с които смятам да се сдобия в най- скоро време.

Усмихвайте се!

хохо Ди

7 коментара:

  1. Ох, това синьото е прелест:) Каква е цената на тези прекраснотии?

    ОтговорИзтриване
  2. Завиждам ти за тези сенки и то не е благородно ;) :P

    ОтговорИзтриване
  3. Мисля, че по 5£, но имаше промоция 3 продукта на Maybelline, на цената на 2, от наличните цветове само тези ми харесаха, затова като трети продукт взех един eyeliner за прецизно нанасяне.

    Ди

    ОтговорИзтриване
  4. Момичета, много съм заинтересована от тези сенки къде ги намирате, че в България никъде ги няма :) Благодаря предварително !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има ги в ибей, ако ти се занимава с поръчки, можеш да сдобиеш с тях от там :-))

      Изтриване
  5. Като казваш, че не са подходящи за самостоятелно носене имаш предвид, че цветовете го изискват или не стоят добре сами? Също искам да попитам има ли разлика между издръжливостта и пигментацията по отношение на матово и блестящо. Ще се надявам да ми отговориш! Страхотен блог!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет! Много благодаря! Радвам се, че се харесва :-))
      Не съм забелязала разлика в издръжливостта между двата цвята. Повече нося #40 Permanent Taupe. Когато времето ме е притискало, съм го носила без сенки отгоре. Не е грозно, но трябва доста да се внимава с границите. Изсъхва бързо и ако се изпусне момента, е зор. Затова го харесвам със сенки отгоре, предпочитам да го използвам като основа на тъмен грим. Харесвам опушени очи в кафяво.
      Разлика в пигментацията не се усеща. На снимките количеството е едно топване на пръста в бурканчето :-)
      Поздрави!

      Изтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥