сряда, 4 юли 2012 г.

Ден 3- зелено

Дойде ред да Ви представя и предложението ми за грим в зелено. Направих два варианта. Единият е по- семпъл, за дами, които не обичат да експериментират в грима, с не толкова натрапчиво зелено и един за артистичните личности, които нямат търпение да се появят с искрящи цветове. Да си призная, с моя приятел единодушно дадохме първото място на втория, но нека не говоря празни приказки и Ви ги покажа.

 Вариант едно:
































За направата на този грим използвах за основа Mac paint pot- painterly. В началото на окото поставих Mac eyeshadow в цвят juxt A71, в средата на клепача Mac eyeshadow в цвят green- smoke A81, а на свивката, за да направя контур на окото използвах Mac eyeshadow в цвят  espresso AA1, със същите изтеглих малко крайната граница нагоре. Във водната линия поставих бял молив( който съм забравила да снимам), направих съвсем тънка очна линия, като я изтеглих съвсем малко. Поставих изкуствени мигли.

Вариант две:






 За направата на този грим използвах за основа Jumbo eye pencil на NYX в цвят 604-milk. Във вътрешното ъгълче на окото използвах Mac juxt A71, върху целия клепач, до сгъвката на окото, нанесох по- светлото зелено от новата ми палитра на Sleek( първото на втория ред). Върху него, но само на сгъвката нанесох Mac espresso AA1, с който размих границите. Направих малко по- нестандартна двойна очна линия. Под окото използвах цвят мента( първия цвят, от горния ред ), който също поразмих с espresso- то. Във водната линия сложих черен молив. Поставих изкуствени мигли.




 Ще се радвам да споделите с мен, кой грим Ви допада повече? Както и дали искате да продължавам в следващите дни от предизвикателството да показвам по два варианта... Изобщо, ако имате препоръки, ще се радвам да споделите :-))

P.S. Последният път, в магазина на Mac, ми дадоха мостричка подарък на zoom lash. Ще я пробвам и ще споделя впечатления :-))

Усмихвайте се!

хохо Ди

1 коментар:

  1. 2-рия определено ми хареса повече. Наистина предизвиква вниманието към очите. Много ми харесва.Благодаря ти за тази идея за грим. :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥