понеделник, 23 септември 2013 г.

Tag: Versatile Blogger Award


За никой не е тайна каква слава връхлетя таговете. Ходят от блог на блог и търсят нови изкупители. Силата им нараства толкова бързо и драстично, че буквално за дни, могат да обходят всички. Когато един обиколи и довърши жертвите си, се появява нов. Днес, в моя блог, се появи такъв, носещ името Versatile Blogger Award. Заслуга за това има сладката Мери от WomanBerry. Дойде тихомълком, по терлъци, пусна примката и си замина. Не исках да се бавя с отговорите си и с радост, приех да стана следващата жертва.


www.robjelinski.com





Ето правилата:

1. Благодарете на човека, който ви е номинирал.
2. Включете линк към блога му.
3. След това изберете 15 блога/блогъра, които сте открили наскоро или следвате редовно. Номинирайте тези блогъри за Versatile Blogger наградата.
4. И най-накрая, споделете 7 неща за себе си с човека, който ви е номинирал.


Благодаря на Мери! ( Както е по правилата, но и да не беше, пак щях да го направя). Името й е линк към блога й, ще се радвам да хвърлите по око, а защо не и по две, ако още не сте го направили. Womanberry беше един от малкото, които продължих да чета и след дългата, творческа пауза, която си бях позволила. Тя постоянно се стреми да усъвършенства и предлага различни теми на читателите си, затова съм сигурна, че ще откриете по нещо за себе си.

Кой ли блогър е пропуснало торнадото? Намира ли се още някой? Реших, (на своя глава) да променя малко условие три и да тагна само един.  Избрах едно момиче, което не познавам, но ми е супер симпатично. Някакво интернет предчувствие имам за нея и съм й голям фен. Това е Криси, от Girly Stuff. Миличка, ще се радвам да прочета отговорите ти.



Споделено...

1. Много говоря. Ама честно. До толкова обичам да приказвам, че понякога от бързане да споделя повече неща, самата аз не си разбирам. Налага се да повтарям.

2. Нямам почти никакви спомени от детството си. Без причина.  Не помня детската градина, нито първия учебен ден. Понякога обаче, ми изплуват някакви неща.

3. Родителите ми са разделени. От около 15 години не се виждат, не разговарят и нямат никакъв контакт, дори заради мен и сестра ми. Отраснала съм грижейки се за нея. Ето защо мечтая за голямо семейство (искам три деца). Което да се разбира и да е заедно по празници. Мечтая аз и съпругът ми никога да не губим комуникацията между себе си и да се уважаваме.

jenatadnes.com

4. На времето мразех Коледа. Това е свързано до накъде и с не щастливите моменти с този период на годината. Радвам се, че нагласата ми вече е друга. Сега нямам търпение да украсявам елхата.


5. Популярния период на Spice Girls. не подмина и мен и приятелките ми, около блока. Всяко лято изнасяхме  шоу програма с различни игри, награди, сценки, дори заря и превъплъщения. Аз бях Пош спайс. Ако сега видите закръглената ми фигура, никога не бихте предположили, че съм била точно нея.





 6. Обичам да ям. Най- голямата ми дрога са сладките неща. От там идват и проблемите ми с килограмите.

7. Винаги съм знаела, че няма да живея в България. И винаги съм казвала, че ще замина. Всички мислиха, че се шегувам. Когато един ден съобщих на баща ми, че имам купен билет не можа да повярва. Винаги съм била смела в решенията си. Уважавам такива хора.

gazeta.lv


P.S. Сега видях, че Миленка от MyBoxofBeauty, също ме е тагнала. Надявам се, отговорите ми да са достатъчно и за двете Ви. Целувки!

Толкова от мен, ама само засега :-))
Лека нощ и до скоро!
Ди

2 коментара:

  1. Сладурана :)))
    Аз още си слушам Спайс гърлс хихихи И също нямам спомени от детството си, ама то е, защото често забравям много неща :)
    Моите родители също са разведени и затова много мечтая и моето бъдещо някога семейство да е наистина здраво и стабилно. А на теб ти го пожелавам от все сърце :*

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥