вторник, 10 септември 2013 г.

Ново начало. Време за промяна.



Здравейте приятели,

мина убийствено дълго време от последната ми публикация. Надявам се не сте ме забравили и напълно отписали. Някои от Вас продължиха да ми пишат с времето. Благодаря! Много съм щастлива, че това малко кътче е значело нещо за някого. Извинете, че изчезнах така внезапно. Да си призная, натрупа ми се доста, все хубави неща за моя радост, (но ще споделям за тях по нататък) и в един момент блогът стана потърпевш. Поокопитих се малко, вкарах си нещата в ред и както все си обещавах- започнах наново. Надявам се харесвате сменената визия на блога. Не ми е писнало от лилавото. Purple...mmm love it!!! Но реших с новото начало да направя и някои промени.
В началото, когато започвах исках да създам изцяло женско място. Място, в което странното Аз ще разкаже за себе си и ще бъде разбрано. Понякога съм по-щура, отколкото другите хора приемат за нормално. По- пълна, отколкото другите приемат за нормално или дори прекалено прямо откровена. Може би с времето ще ме опознаете...

 Исках името на блога да засяга всичките ми интереси. Те не включват само козметика. Всички пристрастености, които имам, вече ще намират място тук. Ще Ви покажа "Направи си сам" нещата, в чието правене така потъвам. Ненормално много обичам! Местата, които посещавам. И не на последно място, разказвам за предстоящата ми сватба. Дааа! Правилно чухте :-))

Толкова от мен засега. Нека не досаждам прекалено много след дългото отсъствие. Надявам се да е интересно за Вас и да се преоткрием наново!

Поздрави, Ди



8 коментара:

  1. Честито ново начало! :)
    Много си красива на тези снимки. :)
    Ще очаквам новите ти публикации с нетърпение. ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Йей! Радвам се да те видя отново тук :)
    С удоволствие ще се насладя на бъдещите публикации :)

    ОтговорИзтриване
  3. Нямаш си идея колко се радвам, докато чета този пост :))))

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря за топлото посрещане, момичета! Ххххх

    ОтговорИзтриване
  5. Мислех, че никога повече няма да видя нов пост в този прекрасен блог. Охх, Дени, you made my day!

    ОтговорИзтриване
  6. Честито ново начало и от мен.Изглеждаш страхотно на снимката.Чакам с нетърпение новите ти публикации :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥