вторник, 11 декември 2012 г.

TAG: Blog Your Heart Out!



Здравейте, пърпъли :-)

Украсихте ли елхата? А опаковахте ли подаръците? Така да ме е обвзела Коледна треска. Много съм щастлива!
Сестричката ми пристига тази неделя, празниците наближават! 

Гледам светлинките по елхата и ме карат да се чувствам добре!
Пожелавам Ви въздух, пълен с любов и много близки хора, с които да го дишате заедно!

Пиша тази публикация благодарение на Кики, която ме тагна и сега е мой ред да отговоря на въпросите. Само за блогъри с по- малко от 100 последователи. Надявам се, така да Ви отворя още една вратичка към себе си, и да си станем по- близки!

...


1. Кое те вдъхнови да започнеш този блог?

Винаги съм обичала гримовете. За тези, които ме познават не е тайна колко съм спонтанна. Преди няколко години бях решила да си направя блог, опитът завърши неуспешно. Дори не помня причината. Сигурно не съм била готова за това. Тази година, обаче, тази ми идея стана факт. вероятно причината е, че устата ми не млъква! Буквално. Толкова обичам да говоря, че понякога го правя на бързи обороти и дори самата аз не си разбирам! :D С пристигането ми в Англия, нуждата от говорене нарасна, а хората, с които можех да го правя намаляха.
Може би писането е начин да достигна до повече хора и да им кажа всичко, което имам за казване. Идеята ми е това да се изразява и в клипове. За сега, тази част е малко изостанала във времето. Надявам се, не за дълго.

2. Как избра на каква тематика да е блога ти?

Мога да дърдоря на всякакви теми. Но тях ги оставям за половинката. Като жена, обаче, ме интересуват всички типично Наши неща. Занимавам се с проекти ' Направи си сам'. От колко време искам да Ви покажа тоалетката си... Направих я много хубава/ малко фук фук/. Интересувам се от гримове, бижута, рокли... Ах, рокли! Изобщо, нищо женско не ми е чуждо! :D В различни периоди съм обсебена от какво ли не. Понякога тези мании граничат с лудостта. Може това да не допада на всички хора, но аз съм си такава. Говоря много, искам всичко и ще ти кажа, ако не те харесвам ;-)

3. Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?


Колкото съм весела и се шегувам и смея, толкова съм и принципна. Може би повечето хора не знаят, че понякога съм прекалено подредена. Случва се да ме дразнят някакви неща, но пък винаги си казвам :D Това не означава, че съм заядлива, но обичам да ми е чисто и подредено. В този ред на мисли, евала на приятелят ми, който си ме търпи във всичките ми настроения.

4. Кои са трите думи, които описват стила ти?

Спортен.
Дали на хижа в България или дълга разходка из Лондонските улици, няма нищо по- удобно от едни нисички чепички и торбичка през рамо :-)
Женствен. За моментите, когато имам нужда от доза секси емоции. Чифт високи обувки, чаша мартини и хубав грим, винаги вършат работа :-)

 И не на последно място стил "Shide". Това означава искряща розова рокля с кецове. Обеци с пера,опушени очи, крещящи устни, потури, елегантни рокли. Е, не всичко наведнъж. :-) Но не си слагам рамки, а ако някой се опита... няма да ги спазвам.

5. Какво обичаш да правиш, когато не блогваш?


Да обикалям по магазините :D Шегувам се. Не, че не обичам, де :-) Обичаммм да играя волейбол. Още нещо, което повечето от Вас не знаят. Скоро не съм, но не съм спряла да го обичам. Народните танци, също. Няма по- голяма тръпка от това да се качиш на сцената под звуците на хубавата българска музика. Пред погледите на пълната зала! Е, вярно, че изявите са вече в миналото, но аз продължавам да си ги обичам с все същото туптящо, българско сърце. Обожавам и вечерите с приятели цъкайки белот :-) А напоследък най- любимото ми нещо е избирането и опаковането на подаръците :-) Та, в тази връзка ето няколко снимки от украсата вкъщи :-)


Това е голямата елха, под която ще слагаме подаръците :-)



 А тази е една малка елхичка, която сложих в спалнята ни.
 А това е съседска къща, която винаги ме усмихва!



Според регламента, аз трябва да предизвикам други пет блогърки. Нека всички, които все още не са, да се чувстват предизвикани!

Целувки от мен и до скоро, приятели!
Поздрави, Ди



3 коментара:

  1. Веднага да пуснеш пост за тоалетката!! хихихи
    Хайде, от мен да мине, не веднага, ама да вземеш да я предвидиш много скоро :)
    И елхата ви е страхотна <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. PS: И забравих - на снимката си зашеметителна :)))

      Изтриване
    2. Много ти благодаря! :-)
      Ще се постарая скоро да я покажа... :-) Не е нещо супер луксозно, но е точна такава каквато я искам :-)
      Поздрави!

      Изтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥