неделя, 21 октомври 2012 г.

Glossybox UK- октомври 2012



Йееей :-)

Привет, пърпъли :-)
Как сте? Личи ли приповдигнатото ми настроение? Надявам се- Да :-)
Причините са три! Първо, днес е почивният ми ден! Да, да, да! Най- накраяяя! Не е като да станах късно, но поне се излежавах и мързелувах колкооото си исках :-) хихи
 Така се докарах напоследък, че нямам почти никакво свободно време. Ставам рано, прибирам се късно. Докато сготвя нещо и то станало време за лягане. Хвърлям по някой поглед на БГ бюти блоговете и форума на БГ мама, докато пътувам, но през телефона е кофти.
 Второ,  имам време за блога! Да, знам, че съм го зарязала. Толкова много неща има, които искам да Ви покажа...
Трето, кутията ми от Glossybox! Юпиии! Още й се радвам, нищо, че не съм изпробвала всичко.Специални благодарности на Жени, от Just another blog, която ме запали. Надявам се, няма да се разсърдиш. Откраднах си подредбата. Доста прегледно ми се вижда...




Признавам си, надникнах няколко пъти в сайта им. Това пусто любопитство ще ме съсипе. Но добре, че хората не качват продуктите преди да бъдат доставени. Така изненадата беше супер приятна.

Прибирам се капнала, след дълъг работен ден. И кой ме чака. Една квадратна госпожица. Оправи ми вечерта! Както може да се досетите, снимките бяха последното, за което мислих. Така, че подредбата и панделката си ги правих на ново :-) хихи










Напълно с тематиката на месеца. За борбата с рака на гърдата. Кутията е в бледо розов цвят. / Всъщност, не знам това ли е стандартната им кутия/.
 И докато не съм забравила, останах толкова приятно изненадана от Funny Bunny on all things pretty и тематиката на Giveaway-я, който прави. Линк. Благодаря ти, Ради, за страхотното чувство, което ме обвзе!




Продуктите...



 Anatomicals- Don`t just clean it woman, scrub it/ Body scrub

*Тестер 75мл, пълен размер 200мл/ 3,49 паунда

 

Веднага ме грабна свежият аромат. Мирише на  розов грейпфрут. Частичките са малки и не толкова груби. Не съм ползвала нищо на фирмата. Пише, че е произведено в Англия. Веднага щом свърша сегашния, ще пробвам този и ще споделя.

 

 

Olay Regenerist 3-Point Treatment Cream Fragrance Free

* Тестер 7мл, пълен размер 50 мл/ 29,99 паунда

 

Влюбена съм в дневния и нощния си крем, пак на същата марка. Кожата ми изглежда по- добре. А аз имам повече самочувствие. Сигурна съм, че ще остана очарована и от този. Ако не се лъжа, Адри, от My Beauty Madness ,   сподели положителни отзиви за Regenerist серията. Хубаво е, че ще мога да се убедя първо от тестер, все пак и паричките му не са малко :-)

 

Skinetica Anti- blemish 

* Тестер, пълен размер 100мл/ 6,99 паунда

 

 

" Уникална формула, която почиства дефектите, с видими резултати от 2-3 дни ползване"

Всичко написано на опаковката звучи чудесно, още не съм го пробвала, обаче. Има лек аромат но, съм толкова зле в описанията на миризми, че си нямам и на идея какво е. Във всеки случай не е дразнеща. Пише, че премахва грим. Ще се наклепотя стабилно и ще му изпробвам силата :-) хихи

 

Yves Rocher France- Moisturising Cream Lipstick/ Couleurs Nature

* Пълен размер 3,7гр/ 14,5 паунда

 

Единственият продукт с пълен размер, в кутията. Уж съм фен на червилата, но това е първото ми на марката. Цветът е #106 Mauve. Същият като на опаковката. Малко ми е странен за в момента. Но не се знае какво ще ми хрумне. Може и да се харесам :-) Формулата е страхотна за по- сухи устни- точно каквито са моите. Омекотява и оставя приятно чувство. Много силно пигментирано. Има миризма, но тя не се усеща върху устните.

 

Dr. Jart/ Premium Beauty Balm

Тестер 15мл, пълен размер 40мл/ 24 паунда

 

Не съм го пробвала все още. Уж е за жени над 30, но няма да устискам сигурно. До сега единствените BB кремове, които съм ползвала са на Skin79 и ми е интересно да ги сравня с този. Цената му е доста по- висока, а и с това All in One Wonder, доста ме заинтригуваха. Обещават перфектно покритие. Защита от UV A и UV B. Овлажнява, действа като праймер, кънсилар и фон дьо тен, подходящ и за чувствителна кожа. Пише също, че позволява наслагване за по- добро покритие. Мисля си, че цветът не е подходящ за много тъмни кожи.

 

 

* Снимките се поличиха малко измити от светлината, и цветовете в действителност са малко по- наситени. Реалните се виждат на снимката с всички продукти в кутията.

 

 

Емии, това получих :-) Общо взето, каквото и да бяха сложили, щях да съм щастлива. Емоцията и суетенето около очакването и отварянето на кутията си заслужаваха не 100, ми 1000%.  А и съм доволна, че ще мога да изпробвам нови неща.



Ето сайта на Glossybox UK- линк, за тези от Вас, които се интересуват. Правят и доставки до България. Очакваме скоро Нина от Women`s temptation да се включи с повече информация отностно това и какви продукти е получила тя. 


Толкова от мен :-)
Пожелавам Ви да си изкарате приятно и мързеливо остатъка от неделния ден, а аз ще ходя да се разкрасявам, че гаджето ме чака за разходка :-)   
Усмихвайте се!
Целувки и до скоро!
Ди   

 

  

 

 



 

















9 коментара:

  1. Ох, чак аз се развълнувах :) Толкова е страхотно :) Аз заминавам за Германия/Люксембург след Нова година и мисля да се абонирам тогава за кутийките (и там имааааат)
    Страхотни нещица :) Браво :)

    ОтговорИзтриване
  2. може ли да попитам колко струва кутията в бьлгарски лева ?

    ОтговорИзтриване
  3. Честито! Всичките нещица са страхотни :) И на мен ми е любопитно колко излиза в наши парички... И вече наизлязоха толкоз такива кутии, дали тази е единствената, която доставя дотук?

    ОтговорИзтриване
  4. Ще си позволя да ви отговоря вместо авторката ;) Тия кутии са (или поне бяха) по 10 паунда и доставка 3 паунда мисля, но са само за УК. Мислех да се абонирам преди време, ама нещо така и не се реших. Продуктите изглеждат супер, не като тези в България, които Дъглас предлагат :(

    ОтговорИзтриване
  5. Много се радвам, че си решила да се абонираш. Голяма тръпка си е всеки месец и аз съм винаги толкова нетърпелива да си получа кутията. Препоръчвам ти обаче да не гледаш предварително какво съдържат кутиите, защото емоцията изобщо не е същата след това.

    ОтговорИзтриване
  6. Привет, момичета! Благодаря! (hug)
    Предлагат различни варианти. Може да се закупи и само една кутия, за проба. Може да се направи по- дълъг абонамент. Еднократно, както е казала Sunday Fairytale, е 10 паунда кутията + 3 за доставка. Ако се вземе 6- месечен например, едната кутия излиза безплатно. За това колко се чака доставката до България и самата процедура каква е, очаквам Нина да се включи. Нинка?
    Ако приемем, че един паунд е около 2,40 бг. лева, то еднократна кутия от 13 паунда, излиза грубо 35лв.

    ОтговорИзтриване
  7. Oo, актуална информация за България ще бъде много добре дошла! Всички статии и клипове за кутии от този тип са ми супер интересни и отдавна искам да си поръчам, та може съвсем скоро и аз да "прежаля" някой лев/паунд :)

    ОтговорИзтриване
  8. Ето ме и мен :)
    Първо да кажа: Дени страхотни нещица , едва чакам моята кутийка да дойде в ръцете ми :P
    Сега за доставката : Глоси бокс не доставят извън УК, но ако ползвате превозвач може да се сдобиете с нея ( цената на доставка е около 3-5 лв ) Кутията е 10 паунда +2.75-2.90 доставка до УК адрес, но в нета има доста кодове за - 10% ако имате късмет може да уцелите и -30%.
    Кутията ми пристига с превозвач и според графика от фирмата ще е при мен на 25.10 ;)
    Дано съм била полезна :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥