петък, 12 октомври 2012 г.

e.l.f. Cream Eyeliner


Привет, пърпъли :-)


Сигурно повечето от Вас знаят, колко много обичам очната линия. В началото на лятото, бях решила да правя първата си поръчка от e.l.f.. Разглеждах сайта им доста дълго време. Бях си наумила да пробвам контурния сет, най- вече. Интересът ми, обаче, бе привлечен и от кремообразните им очни линии. Разнообразие от цветове- осем на брой, 4,7 гр. на цена 3,75 паунда. Нямаше как, взех си два цвята.







Получих квадратно стъклено бурканче, с черно капаче, с инициалите на фирмата. Към всяка една очна линия получавате, малка, скосена четка. Не, че прави лоши линии. Но късата дръжка е толкова неудобна. Освен това е направена доста евтино. Въпреки неизползването й, си се разделя на две. Не е стабилна. Затова пък, пречупената им четка, от студио серията, е добра.







Поръчах си златна и сливово лилаво. За да съм честна, изобщо не са това, което очаквах. Златното, не е хубав цвят. Не можах да го хвана съвсем ясно на снимките. Но сигурно е мухлясало златно :D, защото има зелен подтон. Много е бляскава. Ползвала съм я не повече от два пъти. Но може да я вкарам като основа, в някое гримче. Лилавият цвят е готин. По- матов. Общият им недостатък, обаче, е ужасната консистенция. Не знам защо я наричат кремообразна. Без никакъв проблем се изважда цялото количество от бурканчето. И  го държа като тебешир в ръцете. Точно така и направих суочовете. Заради по- сухото съдържание, взимането на достатъчно количество с четката е много трудно. Налагат се доста повторения. Но заради хубавия цвят, си ползвам лилавата. Изсъхне ли е бетон. Стои без да се размазва, дори без база.










Консистенцията не се е променила с времето. Ако при Вас е различна, моля, споделете. Но и двете да ми се паднат развалена партида?!?



















Дали ги препоръчвам... по- скоро не. Мисля, че може да намерите по- добри, с по- лесно нанасяне, на близка или дори по- ниска цена. Например  Golden Rose, Essence. Освен това, може да пробвате тестерите в магазина, а и няма да чакате доставка.

Не ми бяха спешни нещата и изчаквах да пуснат код, с хубава отстъпка. Поръчката ми беше 30 паунда, излезе 20 + около 3паунда за доставка.

Надявам се. да съм била полезна!
Приятна петъчна вечер, пърпъли!
Целувки!
Ди

5 коментара:

  1. Аз бих направила рекламация. Преди време си купих черната, след 3 седмици вече беше изсъхнала...Това е продукт, който е пълно разочарование...

    ОтговорИзтриване
  2. И аз мисля, че трябва да направиш рекламация, включително за четката. Вярно е, че е с много неудобна дължина, но все пак е част от покупката ти.
    Аз имам черната очна линия. След известно време използване наистина поизсъхна, но не е неизползваема. Четчицата не е помръднала (ползвам я, когато пътувам). Харесва ми, че веднъж нанесена линията е непоклатима и наистина наситено матово черно :D

    ОтговорИзтриване
  3. здравей били ми казала колко е един паунд в български лева ? и от къде откриваш тези кодове с намаления ? Мерси предварително .

    ОтговорИзтриване
  4. Много време мина за рекламация момичета, а и не ми се занимава честно казано. Али ми даде идея да ги смеся с глицерин, дали ще стане...
    Радост, на страничката на елф във фейсбук винаги съобщават кодовете. Като отвориш сайта им( името в публикацията е връзка към него), най- отгоре също ги изписват. Не съм проверявала за пунда скоро, ако потърсиш в гуугл ще ти излезе, но е около 2,50 лева.
    Ди

    ОтговорИзтриване
  5. И аз седя и се чудя, защо не ми се показва коментара тука, пък ти знаеш за него. Ама съм загубена. Дано се оправят с глицерина.
    Поздрави,
    Али :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥