сряда, 3 октомври 2012 г.

Най- носени неща- лято 2012


Здравейте, пърпъли :-)


След малко страшното ми Аз, което видяхте миналия път, сега ще успокоя топката. Леко си " откраднах" идеята на Жени, от Just another blog и реших да Ви покажа моя вариант, на най- носените неща за изминалото лято.








Най- носен лак за нокти

Не знам. Наистина не знам. Като изключим тези, с които маникюристката ме е лакирала. Винаги с различен. Всички мои съм ги носила по два, три пъти. Може би единствено Flip Flop Fantasy на China Glaze съм слагала по- често и съм го използвала в разни декорации. Така, че нека да е той. Сигурно повечето от Вас го имат. Този така неописуемо искрящ цвят. Не съм попадала на снимка, която реално да показва красотата му. Единственото, което ме дразни е трудното му нанасяне и искането на поне три слоя. И въпреки това, обаче, нали съм упорито магаре... :D


Най- носен парфюм

Един от най- любимите ми и носени парфюми, е този на DKNY pure. За никого не е тайна, че заплатите в България не са големи. Поне моята не беше. Не съм дете на богати родители. Много се чудя на всички, които успяват да дават луди пари за парфюми, Мак, а дори и марки над него... как успяват...евала. Дванадесет часов работен ден и двадесет и шест лева надник... Като студент, и човек живеещ на квартира, беше непосилно да си позволявам толкова много пари за козметика и всякакви любими мои неща. Така намерих негова алтернатива. Пълних си парфюмче Рефан. Менте, но беше вариант да разполагам с любимата миризма. Все още пазя празното шишенце. Спомени. Идвайки в Англия, това беше едно от първите неща, които си купих. Доста чакан... сигурно затова му се радвам толкова...



Най- използван продукт за коса

Шампоана и балсама си ги сменям често.  Колебаех се какво да Ви покажа. Имам някои неща, които ползвам преди да третирам косата си. Спрях се на John Frieda Frizz- Ease. Серум за защита на косата, за предпазване от избледняване на цвета, от топлината и излагането на UV.  От рода на течните кристали. Много е икономичен, едно натискане на помпата е достатъчно. Нанася се по дължината на косата, която не трябва да е суха и се избягват корените. Никаква философия. Като цяло съм голям фен на продуктите на John Frieda, имам само едно леко разочарование, което упорито си ползвам :D Ще Ви го покажа скоро.



Най- носена чанта

Най- носената чанта не само за лятото, но винаги, ми е тази за работа :D Спортна и достатъчно голяма, с дръжка на една страна.

Като изключим този факт, тази за излизания, ,ми е бял клъч, със златист детайл. Много елегантно стои и е идеална за моменти, в които не ми трябва целия ми арсенал в мен. Даа, всички знаем, че си пълним чантите с какви ли не глупости :D



Най- носени обувки

След като не спрях да се оплаквам от времето и пълната липса на лято, сигурно Ви е ясно, че най- носените ми обувки  не са сандали :D Точно един път пръстчетата ми видяха слънце. В останалите дни верен техен другар бяха едни много удобни кецове adidas, тип гуменки. Чисто бели. Големите разстояния тук и понякога изкарването ми на над 12 часа на вън са причината почти да не съм обувала високи обувки. Но това не пречи да продължавам да си ги купувам :D


Предвид цвета им, моите не са много подходящи за снимки :-) От сайта на адидас намерих същите, но черни.
adidas.co.uk


Най- носен аксесоар

В най- носен аксесоар се превърна един бял, силиконов часовник. Купих си го съвсем случайно. Пазарувайки храна за седмицата, в магазин, който има своя линия дрехи, обувки и аксесоари. Нямаше как да не поглезя женската си душа. Нещо мъничко, но така да ми я стопли :D Много обичам часовници. То какво ли не обичам, де :-)




Най- носена дреха

Рокли. Всякакви. Толкова съм влюбена в тази дреха, че не бих я заменила за нищо на света. Едноцветни, шарени, дълги или до коляното. Една от най- добрите ми приятелки в България е шивачка, и не веднъж е осъществявала шантавите ми идеи. Гардеробът ми преливаше от тях. . Същата съдба сполетя и този в Англия. Имам такива, които още не съм обличала, но е било любов от пръв поглед и си чакат реда... Женска му работа. Вярвам, че ме разбирате напълно. Ако сте решили да ме зарадвате, просто ми купете някоя рокля :D Чудих се коя съм носила най- много и мисля, че това е една искрящо розова на H&M. В момента, в който я видях бях сигурна, че ще е моя. С  дантела, която ми е много елегантна, но в същото време съвсем спортен модел. Идеална за белите ми кецове :D Много обичам дрехи, с които не оставаш незабелязан. А цветът й определено вади очи :D Същата се е продавала и в България на цена 65лв. Моята я купих 25 паунда.



Ще споделя с Вас едно съвсем кратко видео, в което нося тази рокля. Дали от цвета или привлечена от любопитството си, една катеричка се беше качила върху мен...



Най- носен фон дьо тен

Може би няма да изненадам никой като кажа, че това лято почти изцяло носих ББ крем вместо фон дьо тен. Този, който ползвам е Skin79 Hot pink, който купих заради Адри. :-)   ББ кремовете се наредиха доста успешно на пазара и бяха предпочетени от много момичета, това лято. За зимата, обаче, мисля да се огледам за добър фон дьо тен. Този, който имам е Revlon colorstay, но сега цвета ми идва малко тъмен. Чудя се дали да си взема нов, но по- светъл цвят или малко да експериментирам...



Най- носен руж

Откакто се сдобих с контурния сет на e.l.f. ( за което вина има и Лепи)  ползвам предимно него. Много съм доволна. С бронзиращата част трябва да се внимава, все пак съм и доста бяла. Пигментирана е и може да се прекали. Но ружът е много лек и приятен. Страхотна комбинация са и наистина препоръчвам.


Най- носен продукт за устни

MАС- Viva Glam Nicki/ Costa chic

Не можах да реша кое от двете червила съм ползвала повече. Почти постоянно бях с тях. Показвам ги и двете. Цяло лято бях завладяна от цветове. Не само  устните, но и очите ми грееха с всевъзможни нюанси. Това бяха и едни от първите ми неща от МАС, естествено купувани от Англия. Супер нечестно е, как тук хората възприемат марката като essence или flormar за България. Достатъчно е просто да работиш, за да си ги позволиш. За стандарта на живот, това малко, цветно удоволствие е грубо, час работа. Няма да раздувам локуми колко са трайни и хубави! Но наистина са продукт, който съжалявам, че съм нямала възможността да взема по- рано.



Най- използвана спирала за мигли

 Безспорно, в най- носена спирала се превърна Clinique high impact mascara. Съвсем скоро писах за нея, затова няма да се повтарям. Но е факт, че другите две, които имам скучаят.


Най- използвани сенки за очи


Дълго мислих кои са най- носените сенки от мен за миналия сезон. Е, няма такива. Стигна се до там да прелиствам снимките си, за да си припомня с какви гримове съм била. Общо взето са все цветни :D Странно, нали? Някои са с китайската ми палитра със 120 цвята, други с тези на Sleek или Мас. Това, обаче, с което съм на всяка снимка е очна линия. Превърна се в тотален мой фаворит и за дневни, и за вечерни излизания. Черна, кафява, дори лилава. Кипреща се и придаваща загадъчност на погледа ... Тази, която съм използвала най- често е Maybelline gel eyeliner.








Дано Ви е било интересно и сте стигнали до края на написаното!
Усмихвайте се!
Ди



10 коментара:

  1. Хей, а аз си мислех, че е късно за такъв вид публикация, ама то и тук при нас си е още топло и есен усещам само вечер :д Интресна ми беше цялата публикаци и клипчето с катеричкат беше много сладко :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много симпатична публикация :) Хареса ми всичко, което си показала и дори ми даде някои идеи за бъдещи покупки, другото лято вече :) Само да сме живи и здрави.

    ОтговорИзтриване
  3. Привет! Радвам се, че се е намерил кой да стигне до края :D
    Благодаря Ви, момичета!
    На тези катерички се радвахме в St James`s Park, но те са почти навсякъде. Нещо като котките в България.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна публикация, върна ме за малко в лятото и неговата шареност:)) Харесват ми всички неща, които си показала:)

    ОтговорИзтриване
  5. Bulgarian beauty :) Страхотна публикация!

    ОтговорИзтриване
  6. Този грим много ти отива ^^ А изрисуваната кабинка е супер свежарска :D

    ОтговорИзтриване
  7. Чудни идеи =)) видеото особено :)) ха-ха аз имам видео с лисица, но те не се доближават чак толкова.

    ОтговорИзтриване
  8. Супер е всичко! Особено рокличката!!!! :)
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че следите и коментирате в блога ми! Оценявам това! ♥